Letiště Příbram a Aircraft Business foto

 

 

 

 

 

Minulý týden jsem byl fotit další ze série „Business foto – Panorama“ do Novin pro grafický průmysl, které vydává GRAFIE CZ, s níž roky úzce spolupracuji. Tentokrát jsem fotil pana Domnosila – šéfa spol. BoomTisk Kolín a vypravil jsem se za ním až na příbramské letiště…

Panorama foto

Do vydání NGP 08/16 jsme měli v plánu velký rozhovor na dvoustranu – tzv PANORAMA foto, což znamená mj. velkou a skvělou fotografii (+ další, menší – detail). Smyslem takového rozhovoru je přinést zcela ojedinělý článek, k němuž patří – jak jinak – zcela výjimečné fotografie. Proto taková focení plánuji vždy předem, hodně vybíráme lokality a také potom je třeba dost stylizovat.

2v1: Práce i zábava

Na focení pana Domnosila jsem se vydal až na příbramské letiště, protože tam má své vlastní malé (4-místné) letadlo! To byla skvělá šance pro super stylizované fotografie. A jelikož se okolnosti tak nějak sešly, spojil jsem (neplánovaně) příjemné s užitečným a vzal s sebou i rodinku (a pak že práce a zábava nemohou jít ruku v ruce :-))

Jelikož máme právě teď ještě pořád před uzávěrkou (a současně zatím nemám svolení ke zveřejnění), dávám sem alespoň něco málo reportážních fotek, které jsem si cvaknul na letišti v rámci příprav (před a po) focení!
Bylo to super

Děkuji panu Domnosilovi za trpělivost, přístup a to, že dovolil dětem vyfotit se v jeho letadle.

 

Please follow and like us:
0

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *